Hirdetések | 2020. augusztus 2.

2020.08.03

Kedves Testvérek, szeretettel hirdetem az alábbiakat:
Templomunkban a következő rend szerint lesznek a szertartások
2020. augusztus 9-én, vasárnap:
9.30 Utrenye
10.00 Szent Liturgia.

Ezen a vasárnapon templomunkban a Szent Liturgiát követően Baán Izsák, pécsi gyökerekkel rendelkező bakonybéli bencés perjel atya keresztel templomunkban, fogadjuk Őt és a leendő kis keresztényt szeretettel. Tartsa a Jóisten a tenyerén a keresztelendőt és családját!

  • Augusztus 8-án szombaton két esküvő lesz templomunkban, hordozzuk imádságainkban a Jegyeseket.
  • Augusztus 6-án, csütörtökön -Urunk színeváltozásának ünnepén- 18 órakor lesz Szent Liturgia templomunkban.
  • Augusztus 4-én, kedden 21 órakor görögkatolikus Szent Liturgia lesz a Havas Boldogasszony -templomban, a Havihegyi búcsú keretében, előtte gyónási lehetőség is lesz. Szeretettel buzdítjuk a kedves Testvéreket a közös imádságra!
  • Augusztus elsejével Nagyboldogasszony ünnepét megelőző bűnbánati idő kezdődött Egyházunkban. Az Istenszülő elhunytának, földi életből való távozásának napját, augusztus 15-én tartjuk. Az ezt megelőző kéthetes időszakban böjttel készülünk fel a legrégibb Mária-ünnepre.
  • Felajánlás érkezett miszerint használt, de kiválóan működő, nem LCD televíziókat illetve matracokat adományozna egy Felajánló azok számára, akik ezt jó szívvel fogadják. Kérem, akik élnének a lehetőséggel augusztus 2-áig, azaz ma estéig felém jelezzék ezt.
  • Augusztus 16-ára zarándoklatot szervezünk Bátára, ahol 10 órai kezdettel Szent Liturgián vennénk részt, ezen a vasárnapon templomunkban nem lesz szertartás. A járványhelyzetet mérlegelve, ugyanakkor a Jóisten irgalmas szeretetében bízva buzdítom a kedves Testvéreket a részvételre. A búcsú technikai részleteit jövő héten hirdetjük.
  • A héten névnapjukat, születésnapjukat, házassági évfordulójukat ünneplő kedves Testvéreket Isten éltesse sokáig és kísérje bőséges áldásával!

Dicsőség Jézus Krisztusnak! - Dicsőség mindörökké!