Hirdetések 2022. január 16.

2022.01.17

Templomunkban január 23-án a következő rend szerint lesznek a szertartások:

 - 9:30 órától az Utrenyét imádkozunk templomunkban.

- 10 órától Szent Liturgia lesz templomunkban.

Január 17-én 18 órai kezdettel templomlomunk lesz házigazdája az ökumenikus összejövetelnek:  

Hívjuk és várjuk szeretettel a kedves testvéreket az alkalomra, illetve előtte 17 órától a közösségi ház konyhájába szendvicskészítésre várom mindazokat, akik oda tudják szánni az időt erre a célra. A szolgálattevők számára lesz szerény vendéglátás, melyre örömmel fogadunk aprósüteményt, pogácsát.

Hálás szívvel köszönjük a templom rendszeres takarításában részt vállalóknak ezt a nemes felajánlást, Isten jutalmazza meg az Ő háza ékességén való fáradozásaikat bőségesen!

Bodogán Lászlóné Erzsike tisztelendőasszony édesanyja özv. Sándor Lászlóné szül.: Lakatos Ilona január 7.-én 78 éves korában elhunyt. Temetése január 19-én lesz a bökönyi temetőben. A mai Szent Liturgiában érte imádkoztunk, a temetést követően lelki üdvéért is mutatunk be Szent Liturgiát, melynek időpontját később hirdetjük.

Szeretettel köszönjük meg az eddig befizetett egyházfenntartásokat. Többen érdeklődtek a technikai kivitelezés iránt a honlapon a CIB Banknál vezetett bankszámlaszámra való utalás lehetősége mellett, továbbra is lehetőség az újságosasztalra kihelyezett sárga csekkeken történő postai befizetés.

Kérnék mindenkit, hogy saját és testvéreink egészségének megőrzésének érdekében itt a templomban is használjuk a maszkot és a kézfertőtlenítőket.

A héten névnapjukat, születésnapjukat, házassági évfordulójukat ünneplő kedves Testvéreket Isten éltesse sokáig és kísérje bőséges áldásával!


Tartson az Isten a tenyerén valamennyiünket!