Hirdetések 2022.11.28.

2022.11.28

1. November 15-én megkezdődött Egyházunkban a Karácsonyt megelőző bűnbánati időszak. Ez az időszak Egyházunkban a készület ideje: jócselekedetekkel, imádsággal és egyházfegyelmünk szerint a böjt szerdáin és péntekein húsmentes napokkal készüljünk Jézus Krisztus születésének ünnepére.

2. December 3-án, 17 órától a Széchenyi térre a gyertyagyújtásra hívok és várok mindenkit szeretettel. A város koszorúján azon a vasárnapon a mi egyházközségünk közreműködésével kap lángra a második gyertya.

3. Szeretettel hirdetem, hogy december 3-án, 9 órai kezdettel a férfiak Polgár Tamás koordinálásával a Közösségi Ház udvarán tevékenykednek, akinek kedve és ideje engedi örömmel veszik a csatlakozni szándékozókat, a templomtakarítás illetve helyreállítás pénteken délután Dénes Viktória koordinálásával folytatódik, az ebéddel/ vendéglátással kapcsolatos feladatok koordinálását Varga János végzi. Teríteni szombaton 15 órától fogunk a Közösségi Házban. Az ünnep mindannyiunké, aki szeretne időt és energiát belefektetni a fenti lehetőségek közül szabadon választhat, hol segít szívesen.