Hirdetések 2022.11.15.

2022.11.15

November 15-én kezdődik Egyházunkban a Karácsonyt megelőző bűnbánati időszak. Ez az időszak Egyházunkban a készület ideje: jócselekedetekkel, imádsággal és egyházfegyelmünk szerint a böjt szerdáin és péntekein húsmentes napokkal készüljünk Jézus Krisztus születésének ünnepére.

Hétfőn kedden és szerdán 17 órától imaórát imádkozunk templomunkban, lelkileg így készülve jubileumunkra.

Szeretettel hirdetem, hogy december 4-én 10 órai kezdettel tartjuk templombúcsúnkat, melynek keretében adunk hálát a Pécsi Egyházközség alapításáért, melynek 50. évfordulóját ünnepeljük idén. A hálaadó Szent Liturgián megemlékezünk az Alapítókról, az itt szolgálatot teljesítő Paptestvérekről, az egyházközség - mind a megdicsőült egyházhoz és mind a küzdő egyházhoz tartozó - tagjairól. Reményeink szerint velünk ünnepel Kocsis Fülöp metropolita atya és a kerület papsága. Hálaadó Szent Liturgiánkra és az azt követő ebédre szeretettel és nagy tisztelettel hívjuk és várjuk a kedves Testvéreket! Örömmel fogadunk a vendéglátáshoz süteményeket.

Vasárnap (november 20-án) Képviselő testületi gyűlést tartunk Szent Liturgiát követően, melyre hívom és várom a Testület tagjait.