Hirdetések 2022.09.18.

2022.09.18

Ránk következő vasárnap szeptember 25-én, 9:30 órától az Utrenyét imádkozunk, 10 órai kezdettel pedig Szent Liturgia és keresztelő lesz a templomunkban.

Egyházközségi Napunk szeptember 25-én vasárnap, a liturgia után kerül megrendezésre, sok szeretettel hívjuk és várjuk a kedves Testvéreket és szeretettel köszönjük, ha lesznek, akik egy tálca süteménnyel hozzá tudnak járulni a közös agapéhoz. Székelykáposztára érkezett több javaslat, ha valakinek más ötlete van kérem jelezze.

A népszámlálási kérdőívet október 1-16. napjai között internetes felületen is ki lehet tölteni, a Parókia irodája és hittanterme Népszámlálási Pontként működik ezen időszak alatt, ahol a kitöltés technikai részének biztosításában, az internetes felület kezelésében tudunk segítséget nyújtani az adatvédelmi szabályok betartása mellett. Nagy szeretettel várjuk a kedves Testvéreket, akik élnek ezzel a lehetőséggel, melyhez időpont-egyeztetés szükséges, az adott technikai eszközök rendelkezésre állnak, pusztán a KSH kódot szükséges magukkal hozni, melyet szeptember végéig postáznak ki.

Szeretettel hirdetem és ajánlom a kedves Testvérek figyelmébe, hogy október 15-én Mátraverebély-Szentkúton lesz görögkatolikus búcsú, melynek menete:

  • 9.00 Gyóntatás
  • 10.15 Katekézis:
  • Kocsis Tamás: A zarándok Egyház úton van a cél felé (Lumen Gentium 48-51)
  • 11.00 Ünnepi Szent Liturgia
  • 12.30 Körmenet