Hirdetések 2022.09.04.

2022.09.06

Templomunkban a következő rend szerint lesznek a szertartások:

  • Szeptember 8-án, Istenszülő születésének ünnepén 18 órai kezdettel lesz Szent Liturgia templomunkban.
  • Ránk következő vasárnap szeptember 11-én, 9:30 órától az Utrenyét imádkozunk, 10 órai kezdettel pedig Szent Liturgia lesz a templomunkban.

Hétköznap 18 órától imaórát végzünk, szombatonként 18 órai kezdettel pedig előesti vecsernyét imádkozunk templomunkban, így készülve a jubileumunkra, hiszen 50. esztendős lett Egyházközségünk. Ezzel a lelki készülettel az Alapítókról is megemlékezünk, imádkozunk Egyházközségünk tagjaiért, családjainkért és Egyházközségünk jövőjéért. Hívom és várom a kedves Testvéreket a közös imádság alkalmaira.

Egyházközségi Napunk szeptember 25-én vasárnap kerül megrendezésre, sok szeretettel hívjuk és várjuk a kedves Testvéreket és kérjük, akinek van javaslata a közös ebéd, egytálételére vonatkozóan e-mail útján eljuttatva vagy az újságos asztalkán elhelyezett cetlire felírva ossza meg velünk.

A népszámlálási kérdőívet október 1-16. között internetes felületen, október 17-november 20. között számlálóbiztos segítségével november 21-28 között a települési jegyzőknél jelentkezve lehet kitölteni. Bármelyik formát választjuk, szeretettel és tisztelettel kérem a kedves Testvéreket a "Mi a vallása, felekezete?" kérdésre írjuk be hogy GÖRÖGKATOLIKUS, mert egyéb esetekben a Magyar Katolikus Egyház gyűjtőfogalom ugrik fel. Az, hogy most megvalljuk rítusunkat nem a római katolikus testvéreink ellen irányul, hanem az előttünk álló időszak gazdasági elszámolásainak az alapja lesz, ezért nagyon fontos, hogy hiteles képet kapjanak arról, hogy mennyien vallják magukat görögkatolikusnak, mennyien római katolikusnak és sorolhatnánk a felekezeteket tovább is.