Hirdetések 2021. augusztus 29.

2021.09.03

2021. szeptember 5-én, vasárnap a szokott időben lesznek a szertartások:

  • 9:15 Utrenye állandó részeit imádkozzuk,
  • 10:00 Szent Liturgia, melynek keretében pedagógusaink, valamint az iskolások, óvodások megáldása történik, az új tanév kezdetén. Iskolatáska, tolltartó is hozható erre az alkalomra.

A NEK keleti napján, szeptember 8-án 16 órakor kezdődő, Szent István Bazilikában bemutatásra kerülő Szent Liturgiára a szervezők kérése, hogy időben érkezzenek meg a jelentkezők, mert a helyek az érkezési sorrend alapján kerülnek kiosztásra. Védettségi igazolvány nem szükséges. A Pécs táblát tessenek figyelni, hogy a csoportunk egybe mozoghasson. 12 fő megy, én koncelebrálok, telefonon sem leszek elérhető, ezért is fontos, hogy figyeljenek egymásra a jelenlevők.

Szeptember 12-én K. Anna elsőáldozása lesz templomunkban.

Szeptember 12-19. között 17 órától templomunkban vecsernyét végzünk minden este és imádkozunk családjainkért ezzel az imahéttel csatlakozunk Felföldi László pécsi megyéspüspök imádságra buzdító felhívásához.

Szeptember 19-én Családi Napunk lesz a szokásos formában 10 órakor Szent Liturgia, azt követően közös ebéd a Közösségi Házban. Előadás és kötetlen beszélgetés is szerepel a programok között. Az agapéra süteményt, üdítőt köszönettel fogadunk.

Szeptember 16-án 17 órától és szeptember 18-án 10 órától a Közösségi Ház, udvar és a templom rendbetételére hívom és várom a kedves Testvéreket. A Közösségi Ház udvarán viszonylag sok tennivaló akad, akik szívesen segítenek ebben, azokkal találkozunk a két megjelölt időpont valamelyikén.

Dicsőség Jézus Krisztusnak! - Dicsőség mindörökké!