Hirdetések | 2020. március 20.

2020.03.20

Kedves Testvérek,

mint arról mindnyájan értesültünk az MKPK, mind Metropóliánk rendelkezett a járvánnyal kapcsolatban. Mindezeket betartva, az élet védelmében, helynökségünk gyakorlatának egységében osztozva az utolsó nyilvánosan végzett szertartás templomunkban a péntek 18 órakor kezdődő Előszenteltek Liturgiája.

Én továbbra is imádkozom minden nap a rám bízott Hívekért, értetek és ugyanazt kérem tőletek otthonaitokban. A rendkívüli helyzetre tekintettel a kórházi betegek ellátása a mai naptól csak haldoklók esetében engedélyezett és csak a betegek kenetének kiszolgáltatására szól az engedély, mely teljes védőöltözetben lehetséges.

Szeretettel kérem azon testvéreket, akinek a bevásárlás, gyógyszerkiváltás segítséget jelent jelezze felém, igyekszünk megszervezni. Kérek mindenkit otthonát csak a legfontosabb okokból hagyja el. Éljük az Evangéliumot a körülményeknek megfelelően:

Te , amikor imádkozol menj be a szobádba, zárd be az ajtót, s imádkozzál titokban mennyei Atyádhoz! S mennyei Atyád, aki a rejtekben is lát, megjutalmaz.
Mt 6,6

Ezen az e-mail címen (pecsigorogkatolikus@gmail.com) elérhető vagyok, valamint a 30-644-8850 telefonszámon.

Tartson a tenyerén a Jóisten mindannyiunkat!

Gábor atya


Egyházközségi honlapunkról is elérhetőek a Szent Liturgiák közvetítései.
A Médiaközpont YouTube csatornáján elindítottuk "Beszéljük meg!" című sorozatunkat, melyben mindannyiunkat érintő témák kerülnek szóba. A sorozat dupla részeit csütörtök esténként érhetik el az érdeklődők. Aki feliratkozik a Görögkatolikus Médiaközpont YouTube csatornájára, minden új videó-műsorunk közzétételéről értesítést kap e-mail címére.
Görögkatolikus Médiaközpont felhasználónévre rákeresve, könnyen megtalálják Facebook és YouTube oldalainkat. Vagy az alábbi linkeken:
Facebook: https://www.facebook.com/gorogmedia
YouTube: https://goo.gl/yRFUVY
A koronavírus miatt meghirdetett veszélyhelyzetre reagálva, a Görögkatolikus Médiaközpont már a most következő vasárnap élőben közvetít Szent Liturgiát azok számára, akik koruk, egészségi állapotuk vagy más komoly okból nem tudnak személyesen részt venni a liturgián.

Erősítse közösségünket az imádság és a figyelmes szeretet gyakorlása!

Az élő közvetítéseket a Médiaközpont YouTube csatornáján lehet majd visszanézni.