Hirdetések | 2019. szeptember 29.

2019.09.30

Október 6-án, a szokott időben lesznek a szertartások:
9:00 Utrenye
10:00 Szent Liturgia. - 16 órától Vecsernyét végzünk.

  • Örömmel és szeretettel hirdetem, hogy az elmúlt hetek rendezvényei, köztük ezen a hétvégén megrendezett KATTÁRS sok élménnyel, örömteli találkozásokkal valósultak meg, köszönöm mindazok fáradozását akik vagy egyházközségünkből vagy a Szent Piroska Házi Segítségnyújtó szolgálat munkatársainak sorából részt vállaltak a feladatokban.
  • November 30-ig megtekinthető a Néprajzi Múzeumban (Pécs, Rákóczi út 15, 7621) az "Istenfélelemmel, hittel és szeretettel közeledjetek!" című időszakos kiállítás, ami a keleti rítus kincsestárát mutatja be. Szeretettel buzdítom a kedves Testvéreket, vendégeiket ennek meglátogatására!
  • Szeretettel hirdetem, hogy parókiai hittancsoportokat indítunk október 4-én, pénteken 16:15 órától elsőáldozásra készülő gyermekek számára, 17 órai kezdettel pedig elindul a beavató szentségek felvételére való felkészülés felnőttek számára. Október 6-án, 15 órától kisiskolás és óvodás gyermekek számára lesz játékos hittanóra a templomba.
  • Ma este 19:30 perctől a Katolikus Társadalmi Napok zárásaként, ismét megrendezésre kerül az Egyházmegyei Hangverseny a Kodály Központban, melyre Udvardy György püspök atya szeretettel várja a mi egyházközségünk tagjait is. A hangversenyre igényelt jegyek Liturgia után átvehetők. Kérem, ha valakinek bármi közbejön, ami miatt mégsem tud jelen lenni, jelezze, mert vannak várólistásaink, akik örömmel élnek a lehetőséggel.
  • Szomorú és fájdalmas az elszakadás és a búcsú, sajnos Baráth Ádám egyházközségünk kántora és képviselőtestületének tagja nyár elején elköltözött Pécsről, így nem tudja ellátni a továbbiakban ezt a nemes szolgálatot. Most, a Családi Napon lehetőségünk lesz egyénileg is elköszönni Tőle és kedves Feleségétől, a közösség nevében én itt szeretném megköszönni szolgálatát. Ajándékuk egy Családi Lexikon a Család Pápai Tanácsának gondozásában, valamint az NEK 2020-ra készülve egy Eucharisztiával kapcsolatos társasjáték. Azzal adom át, hogy a közös életetek az Egyház szilárd tanítására kell épüljön, közös életetek minden napján egy csapatban kell játszanotok a közös cél felé!
    Szeretettel várunk mindenkit a Közösségi Házba évindító Családi Napunkra!
  • A héten névnapjukat, születésnapjukat ünneplő kedves Testvéreket Isten éltesse sokáig és kísérje bőséges áldásával!

Dicsőség Jézus Krisztusnak! - Dicsőség mindörökké!