Hirdetések | 2019. október 6.

2019.10.06

Október 13-án, a szokott időben lesznek a szertartások:

9:00 Utrenye
10:00 Szent Liturgia
16 órától Vecsernyét végzünk.

  • Örömmel és szeretettel köszönöm az elmúlt együttlétet és egymásnak ajándékozott időt, külön köszönöm az Előadók fáradozásait valamint a Családi Nap előkészületeiben és utómunkálataiban (padok, asztalok felállítása,majd elpakolása, területrendezés során megtapasztalt elklőzékeny figyelmességet, önzetlen segítőkészséget).
  • November 30-ig megtekinthető a Néprajzi Múzeumban (Pécs, Rákóczi út 15, 7621) az "Istenfélelemmel, hittel és szeretettel közeledjetek!" című időszakos kiállítás, ami a keleti rítus kincsestárát mutatja be. Szeretettel buzdítom a kedves Testvéreket, vendégeiket ennek meglátogatására!
  • Szeretettel hirdetem, hogy október 11-én, pénteken 16:15 órától elsőáldozásra készülő gyermekek számára, október 14-én, hétfőn, 17 órai kezdettel pedig a beavató szentségek felvételére való felkészülés lesz felnőttek számára. Október 13-án, 15 órától kisiskolás és óvodás gyermekek számára lesz játékos hittanóra a templomba.
  • Október hónap péntekein 17 órai kezdettel templomunkban parakliszt imádkozunk az Istenszülő tiszteletére, mely imádságokra szeretettel várjuk a kedves Testvéreket.
  • Szeretettel jelezzük a kedves Testvéreknek, hogy a Szent Atanáz Görögkatolikus Hittudományi Főiskola ebben a tanévben (2019/2020. tanév) is meghirdeti a "Görögkatolikus Tudásolimpia" elnevezésű levelezős tanulmányi versenyt a különböző tantárgyakból általános iskola felsős és középiskolás évfolyamokon. Jelentkezési határidő: OKTÓBER 20. 
  • Jelentkezni: a pecsigorogkatolikus@gmail.com e-mailcímen lehet név, évfolyam postacím, telefonszám e-mailcím és a választott tárgy megadásával. A jelentkezéseket összegyűjtöm és továbbítom a versenyt szervezők és lebonyolítók felé. Postai/e-mailes levelezőverseny, pusztán a végső megmérettetés van Nyíregyházán a továbbjutók számára. Buzdítok minden felsőst, gimnazistát a jelentkezésre!
  • A héten névnapjukat, születésnapjukat ünneplő kedves Testvéreket Isten éltesse sokáig és kísérje bőséges áldásával!

Dicsőség Jézus Krisztusnak! - Dicsőség mindörökké!