Hirdetések | 2019. október 27.

2019.10.27

November 3-án, az alábbi időben lesznek a szertartások:
9:30 Pannichida, megemlékezés elhunytjainkról
10:00 Szent Liturgia.

Ma Kaposváron is lesz Szent Liturgia, így vecsernye nem lesz templomunkban

  • November 30-ig megtekinthető a Néprajzi Múzeumban (Pécs, Rákóczi út 15, 7621) az "Istenfélelemmel, hittel és szeretettel közeledjetek!" című időszakos kiállítás, ami a keleti rítus kincsestárát mutatja be. Szeretettel buzdítom a kedves Testvéreket, vendégeiket ennek meglátogatására!
  • Szeretettel hirdetem, hogy november 8-án, pénteken 16:15 órától elsőáldozásra készülő gyermekek számára, ezt követően 17 órai kezdettel Liturgia lesz templomunkban, Mihály és Gábor főangyalok és a többi égi erők ünnepe, november 11-én, hétfőn, 17 órai kezdettel pedig a beavató szentségek felvételére való felkészülés lesz felnőttek számára.
Akik házad ékességét szeretik. -templomunk ünnep előtti rendbe tétele-
Akik házad ékességét szeretik. -templomunk ünnep előtti rendbe tétele-

Akik házad ékességét szeretik.
-templomunk ünnep előtti rendbe tétele-

November 9-én, szombaton, 9 órától templomunk takarítására, ékesítésére hívok szeretettel mindenkit, a Karácsonyt megelőző készületi időszak november 15-én kezdődik; illik, hogy az ünnep előtt az Isten háza is ékesebben ragyogjon. Kérem, már most jegyezzük be naptárainkba ezt az időpontot, bármilyen csekély időt tudunk ideszánni, azt is örömmel vesszük, hiszen sok szorgos kéz rövid idő alatt is többre halad.

  • A héten névnapjukat, születésnapjukat ünneplő kedves Testvéreket Isten éltesse sokáig és kísérje bőséges áldásával!

Dicsőség Jézus Krisztusnak! - Dicsőség mindörökké!