Hirdetések | 2019. október 13.

2019.10.16

Október 20-án, a szokott időben lesznek a szertartások:

9:00 Utrenye
10:00 Szent Liturgia. - 16 órától Vecsrenyét végzünk.

  • November 30-ig megtekinthető a Néprajzi Múzeumban (Pécs, Rákóczi út 15, 7621) az "Istenfélelemmel, hittel és szeretettel közeledjetek!" című időszakos kiállítás, ami a keleti rítus kincsestárát mutatja be. Szeretettel buzdítom a kedves Testvéreket, vendégeiket ennek meglátogatására!
  • Szeretettel hirdetem, hogy október 18-án, pénteken 17:30 órától elsőáldozásra készülő gyermekek számára, október 14-én, hétfőn, 17 órai kezdettel pedig a beavató szentségek felvételére való felkészülés lesz felnőttek számára. 
  • Október hónap péntekein 17 órai kezdettel templomunkban Parakliszt imádkozunk az Istenszülő tiszteletére, mely imádságokra szeretettel várjuk a kedves Testvéreket. 
  • Szeretettel jelezzük a kedves Testvéreknek, hogy a Szent Atanáz Görögkatolikus Hittudományi Főiskola ebben a tanévben (2019/2020. tanév) is meghirdeti a "Görögkatolikus Tudásolimpia" elnevezésű levelezős tanulmányi versenyt a különböző tantárgyakból általános iskola felsős és középiskolás évfolyamokon. Jelentkezési határidő: Október 20. Jelentkezni: a pecsigorogkatolikus@gmail.com e-mailcímen lehet név, évfolyam postacím, telefonszám e-mailcím és a választott tárgy megadásával. A jelentkezéseket összegyűjtöm és továbbítom a versenyt szervezők és lebonyolítók felé. Postai/e-mailes levelezőverseny, pusztán a végső megmérettetés van Nyíregyházán a továbbjutók számára. Buzdítok minden felsőst, gimnazistát a jelentkezésre!
  • A héten névnapjukat, születésnapjukat ünneplő kedves Testvéreket Isten éltesse sokáig és kísérje bőséges áldásával! 

Dicsőség Jézus Krisztusnak! - Dicsőség mindörökké!