Hirdetések | 2019. november 24.

2019.11.24

December 1-én, templomunk búcsúünnepén az alábbi időben lesznek a szertartások:
10:15 Utrenye, mely alatt gyónási lehetőség lesz
11:00 Szent Liturgia, melyet követően szeretettel várunk mindenkit a Közösségi Házban tartandó közös ebédre, együttlétre.

November 30-án 16 órakor vecsernyét végzünk templomunkban.

Hirdetem a kedves Testvéreknek, hogy az ünnep szónoka és főcelebránsa: Dr. Janka Ferenc kerületi esperes, veszprémi parókus, főiskolai docens, aki idén ezüstmiséjét ünnepli, valamint Troszt Máté debreceni segédlelkész, akinek ez az ünnepi Liturgia egyben primiciája is egyházközségünkben. Ismételten jelzem, szeretettel hívjuk és várjuk erre az ünnepre és az egymással való találkozásra a kedves Testvéreket, a Szent Liturgiát követően közös ebéd lesz a közösségi Házban, a délután során lehetőség lesz Esperes úrral, Máté atyával, családjával, egymással beszélgetni. A szeretetvendégséghez sütemény felajánlásokat örömmel fogadunk.

  • December 1-én 17 órai kezdettel adventi gyertyagyújtás lesz a Ferences templomban, mely alkalmával én osztok meg ünnepi gondolatokat a jelenlevőkkel; várjuk szeretettel erre az eseményre is a kedves testvéreket.
  • Szeretettel hirdetem, hogy 2019. november 30-án, szombaton 15 órakor a Közösségi Ház berendezésére várom a kedves Testvéreket, padok felállítása, terítés. A feladat elvégeztével, vecsernyét végzünk templomunkban tervek szerint 16 órai kezdettel.
  • Hirdetem a kedves Testvéreknek, hogy mai perselyadományokat, mint Szent Erzsébet napi karitász-gyűjtést továbbítjuk a Főegyházmegye felé.
  • Szeretettel jelzem, hogy a 2019. december 16. napon 18:30-kor templomunkban karácsonyi hangverseny lesz, mely egy 40 percet ölel fel terjedelmében, ezzel a programmal kapcsolatos részleteket később hirdetjük, de már most tervezzük be, hiszen karácsonyi készületünk egyik szép eleme lesz, várjuk szeretettel az egyházközség tagjait, Kicsiket és Nagyokat egyaránt.
  • Szeretettel hirdetem, hogy november 15-én, pénteken elkezdődött a Karácsony előtti bűnbánati időszak egyházunkban. Jócselekedetekkel, imádsággal és a egyházfegyelmünk szerint a böjt szerdái és péntekei húsmentes napok. Készüljünk Jézus Krisztus születésének ünnepére.
  • A héten névnapjukat, születésnapjukat ünneplő kedves Testvéreket Isten éltesse sokáig és kísérje bőséges áldásával!

Dicsőség Jézus Krisztusnak! - Dicsőség mindörökké!