Hirdetések | 2019. március 3.

2019.03.02

Március 10-án, vasárnap a szokott időben lesznek a szertartások:
9:00 Utrenye
10:00 Szent Liturgia (Igazhitűség vasárnapja)

  • Ma este 17 órától böjti vecsernyét, március 9-én, szombaton 17 órától előesti nagyvecsernyét végzünk.
  • Holnap kezdődik a Nagyböjt. A böjt első napján, Tiszta Hétfőn szigorú böjti nap lesz, csak növényi eredetű étellel étkezünk. Ezentúl a Nagyböjt szerdáin és péntekein húsmentes böjtöt ír elő egyházunk.
    A Nagyböjt folyamán minden szerdán és pénteken Előszenteltek Liturgiáját fogunk végezni, amire szeretettel várunk minden kedves Testvért, hogy a böjtöt ezzel is teljesebbé tegyük. Az első két alkalom így jövő héten március 6-án és 8-án lesz 18 órától! A pénteki előszentelteken kollyba áldás is lesz.
  • 2019. május 30. és 2019. június 2. között görögkatolikus egyházunk is szeretne bekapcsolódni a csíksomlyói zarándoklatba, ezért buszos zarándoklatot hirdet, 4 nap, félpanziós ellátás, szállás 4 ágyas zuhanyzós erdélyi faházakban. 59.500.Ft részvételi díj.
  • Lelkivezető: Dr. Jaczkó Sándor helynök atya. Részletesebb információk honlapunkon megtalálhatók valamint korábban e-mailben megküldésre kerültek az egyházközség levelezőlistáján keresztül. Buzdítok mindenkit a színes programon való részvételre, Balázsfalvát, az erdélyi görögkatolikusok érseki székhelyét is érinti a zarándoklat.
  • A héten névnapjukat, születésnapjukat ünneplő kedves Testvéreket Isten éltesse sokáig és kísérje bőséges áldásával!

Dicsőség Jézus Krisztusnak! - Dicsőség mindörökké!