Hirdetések | 2019. január 6.

2019.01.06
Fotó: Sasvári Bernadett
Fotó: Sasvári Bernadett

Január 13-án vasárnap a szokott időben lesznek a szertartások:
9:00 Utrenye
10:00 Szent Liturgia
Ma délben a Tettye-forrásnál elvégezzük a vízszentelés szertartását. Szeretettel várunk minden kedves Testvért!

  • Január 12-én szombaton előesti nagy vecsernyét végzünk.
  • Vízkereszt ünnepével elkezdődik a házszentelések időszaka. Szeretettel látogatjuk meg a kedves testvéreket és családjaikat, hogy az Isten áldását otthonaikba is elvihessük.
  • Január 9-én szerdán szabadegyetem lesz a Magtár Látogatóközpontban. Udvardy György püspök atya és Görföl Tibor teológus fognak előadni. Téma: Sarkallatos erények - Okosság. Jó szívvel ajánljuk mindenkinek az ezen való részvételt!
  • Örömmel hirdetem, hogy 2018. november 1. napjával Kocsis Fülöp érsek metropolita atya az egészségügyben dolgozók és a kórházi ellátásban részesülő betegek jobb lelkipásztori ellátása érdekében megalapította a Hajdúdorogi Főegyházmegye Kórházlelkészi Hálózatát, melynek egyik telephelye Pécsett van. Január 1-től a Pécsi Egyházmegyével szoros együttműködésben látjuk el a szolgálatot, kérem, a kedves Testvérteket segítsenek az apostolkodásban tágabb környezetükben is hirdessék a lehetőséget. A hirdetőtáblán található plakáton lévő telefonszámon hívható a diszpécserszolgálat, ahol egy munkatársunk fogadja a hívásokat és felveszi a beteglátogatáshoz illetve egyéb lelki szolgálathoz szükséges adatokat. Éljünk az imádság és a szentségek erejével és erre másokat is buzdítsunk!
  • Szeretettel tájékoztatom a kedves Testvéreket, hogy 2019. január 1. napjával új stóladíjszabás érvényes a Hajdúdorogi Főegyházmegye illetékességi területén, melyet a sekrestyében és a hirdetőtáblán megtekinthetnek.
  • Örömmel hirdetem, hogy templomunk sekrestyéjének ablaka kicserélésre került. Ez a beruházás a Pécsi Szórvány Közösségért Alalpítvány számára felajánlott 1%-okból valósult meg. Isten fizesse meg mindazok számára, akik ehhez a megújuláshoz valamilyen formában hozzájárultak.
  • A héten névnapjukat, születésnapjukat ünneplő kedves Testvéreket Isten éltesse sokáig és kísérje bőséges áldásával!

Dicsőség Jézus Krisztusnak! - Dicsőség mindörökké!