Hirdetések | 2019. január 13.

2019.01.13
  • Vízkereszt ünnepével elkezdődött a házszentelések időszaka. Szeretettel látogatjuk meg a kedves testvéreket és családjaikat, hogy az Isten áldását otthonaikba is elvihessük.
  • Már most hirdetjük, hogy a rákövetkező héten (január 20-27-ig) ökumenikus imahét lesz, aminek a keretein belül minden nap más-más templomban tartunk - ökumenikus - istentiszteletet a különböző felekezetű hívekkel. A mi templomunkra január 21-én, hétfőn kerül sor: 18 órai kezdettel Hajduch-Szmola Patrik evangélikus lelkész fogja az igét hirdetni. Kérem minden kedves Testvértől, hogy aktívan és nyitottan vegyünk részt a hét eseményein!
    Az ökumenikus imahét anyaga letölthető innen. 

Örömmel hirdetem, hogy 2018. november 1. napjával Kocsis Fülöp érsek metropolita atya az egészségügyben dolgozók és a kórházi ellátásban részesülő betegek jobb lelkipásztori ellátása érdekében megalapította a Hajdúdorogi Főegyházmegye Kórházlelkészi Hálózatát, melynek egyik telephelye Pécsett van. Január 1-től a Pécsi Egyházmegyével szoros együttműködésben látjuk el a szolgálatot, kérem, a kedves Testvérteket segítsenek az apostolkodásban tágabb környezetükben is hirdessék a lehetőséget. A hirdetőtáblán található plakáton lévő telefonszámon (06 30 7020 133) hívható a diszpécserszolgálat, ahol egy munkatársunk fogadja a hívásokat és felveszi a beteglátogatáshoz illetve egyéb lelki szolgálathoz szükséges adatokat. Éljünk az imádság és a szentségek erejével és erre másokat is buzdítsunk!


  • A héten névnapjukat, születésnapjukat ünneplő kedves Testvéreket Isten éltesse sokáig és kísérje bőséges áldásával!

Dicsőség Jézus Krisztusnak! - Dicsőség mindörökké!