Hirdetések | 2018. október 21.

2018.10.21

Október 28-én, vasárnap a szokott időben lesznek a szertartások:
9:00 Paraklisz
10:00 Szent Liturgia
18:00 Vecsernye

  • Hirdetem, hogy jövő héten, október 27. napján Püspökszentlászló környékén és területén zarándoklat lesz görögkatolikus férfiak számára, mely szombaton, 10 órakor kezdődik és késő délutánig tart, de - terveink szerint - az estét még Püspökszentlászlón töltenénk. Adja Isten, hogy egy szép élmény legyen ez nem csak az egyházközségünk férfi tagjainak, hanem minden velünk együtt zarándokoló férfinak is!
  • Október hónapban szerda és pénteki napokon Parakliszt végzünk templomunkban 18 órai kezdettel. Óraátállítás után (október 28-án) a szertartás 17 órakor fog kezdődni. A vasárnapi utrenyék helyett szintén Parakliszt fogunk végezni októberben.
  • Örömmel adom hírül, hogy a Szent Atanáz Görögkatolikus Hittudományi Főiskola ebben a tanévben is meghirdeti a "Görögkatolikus Tudásolimpia" elnevezésű levelezős tanulmányi versenyt a 7., 8., 9. és 10. évfolyamon a következő tantárgyakból: angol, olasz és német nyelv, történelem, matematika, informatika, magyar nyelv és irodalom, továbbá liturgikus ismeretek. Buzdítom a gyermekeinket a részvételre!. Liturgikus ismeretekből Máté atya és én is örömmel állunk rendelkezésre. A versenyre való jelentkezéssel kapcsolatban várjanak meg az érdeklődők a Liturgia után.
  • A héten névnapjukat, születésnapjukat ünneplő kedves Testvéreket Isten éltesse sokáig és kísérje bőséges áldásával!

Dicsőség Jézus Krisztusnak! - Dicsőség mindörökké!