Hirdetések | 2018. november 11.

2018.11.11

November 18-án, vasárnap a szokott időben lesznek a szertartások:
9:00 Utrenye
10:00 Szent Liturgia

November 17-én elmarad az előesti vecsernye! Ma este 17 órától vecsernyét végzünk templomunkban.

  • A holnapi napon, november 12-én felnőtt hittan lesz, amit 17 órakor tartunk a közösségi házunkban. Az este előadója Dr. Heidl György eszmetörténész, tanszékvezető egyetemi tanár lesz. Téma: Mit vár tőlünk Isten. Szeretettel várunk minden hitében erősödni vágyó testvérünket!
  • Kedden 9 órai kezdettel a Közösségi Ház udvarán esz a lombozat összegereblyézése, aki szívesen részt vállal a feladatban örömmel látjuk. Kovaliczky Jánost lehet keresni a részleteket illetően.
  • November 14-én, 18 órai kezdettel a Magtárban folytatódik a Szabadegyetem előadássorozat. A hirdetőtáblán elhelyezett plakáton az előadók neve megtekinthető.
  • A hét közepén, november 15-én kezdődik egyházunkban a karácsonyi böjti időszak. Ez terjedelmében megegyezik a Nagyböjttel, de nem olyan szigorú a böjti fegyelem, mint a szent negyven nap esetében. A bizánci hagyományú egyházakban ilyenkor szerda és pénteki napokon tartózkodunk a hústól.
  • Péntekenként 18 órától a Xavéri Szent Ferenc Közösségi Házban Józsa Péter képzett táncoktató tart társas táncoktatást, amire várnak minden táncos kedvű érdeklődőt. A 60 perces alkalmakon klasszikus táncok lépéseivel ismerkedhetnek az érdeklődők. A hangulat kiváló, a korosztály vegyes, így jó szívvel ajánljuk mindenkinek az ottlétet. A részvételi díj 1200 Ft/alkalom.
  • 2018. november 17-én, szombaton 10 órai kezdettel adventi koszorúkészítésre lesz lehetőség a Közösségi Házban. A részvételi szándékot az alapanyagszükséglet felmérése végett szükséges előre jelezni. A részvételi szándékot 2018.11.12-e, hétfő estig, 1000 Ft jelképes alapanyag hozzájárulás befizetésével lehet jelezni Varga János felé vagy a parókia e-mail címén, ez utóbbi esetben a hozzájárulást a helyszínen lehet rendezni. Az elkészült koszorúkat a vasárnapi Szent Liturgia végén megáldjuk.
  • Hirdetem továbbá, hogy nyugdíjas vagy rokkantsági, esetleg munkanélküli ellátásban részesülő férfi munkatársat keresünk részmunkaidős foglalkoztatásra a Közösségi Házunkba műszaki gondnoki feladatai ellátására. Aki tud ajánlani megbízható jelöltet, kérem jelezze!
  • A héten névnapjukat, születésnapjukat ünneplő kedves Testvéreket Isten éltesse sokáig és kísérje bőséges áldásával!

Dicsőség Jézus Krisztusnak! - Dicsőség mindörökké!