Hirdetések | 2018. június 3.

2018.06.04

A mai a Szent Liturgián Kovaliczky Máté először járult az Eucharisztia szentségéhez. Isten éltesse Mátét és segítse Őt élete minden kihívásában azon az úton, melynek bejárására maga Jézus hívta meg!

 • Június 10-én, vasárnap szokott rend szerint lesznek a szertartások:
  9: 00 Utrenye
  10: 00 Szent Liturgia
 • A mai a Szent Liturgián Kovaliczky Máté először járult az Eucharisztia szentségéhez. Isten éltesse Mátét és segítse Őt élete minden kihívásában azon az úton, melynek bejárására maga Jézus hívta meg!
  Máté, kérlek ne feledd Jézus az útitársad egész életed során, annak minden örömében és nehézségében fordulj hozzá bizalommal és azt se feledd, hogy Ő mindig hív és vár és repesve örül, amikor veled az Oltáriszentségben találkozik.
 • 2018. június 29. napon (pénteken) késő este Máriagyűdön a Máriagyűdi Ifjúsági Találkozón az Akathisztosz szertartását imádkozzuk el a találkozó résztvevőivel.
  Örömmel várom Kórusunk tagjaival együtt a csatlakozni vágyókat. A következő próbajúnius 6-án 18 órakor lesz templomunkban.
  A MIT kapcsán buzdítom a fiatalokat a részvételre. A rendezvény plakátját a hirdetőtáblán, honlapunkon elhelyeztük. A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Meleg ebéd rendelésére a regisztrációkor van lehetőség. Előadó: Ft. Hodász András lesz.
 • Június 7-én, csütörtökön az Eucharisztiáról lesz szimpózion Nyíregyházán. A rendezvény részletes programja honlapunkon olvasható. Akit érdekel és szeretne eljönni, kérem jelezze, két főt tudok hozni és vinni.
 • Örömmel adom hírül, hogy a Főegyházmegye pályázatán indulva támogatásban részesítették Parókiánk pályázatát. Szeptember 8-9. között a Máriapócsi Nemzeti Kegyhely Kisboldogasszony napi búcsúján, 48 fővel minimális önerő ráfordítással tudunk részt venni.
  Kérem, már most készüljünk lelkileg és egyéb programokkal való ütközés elkerülése végett fizikailag is erre az élményekkel teli máriapócsi zarándoklatra. A programelemeket úgy állítottuk össze, hogy kicsik és nagyok egyaránt élvezzék.
  A zarándoklat alkalmával ellátogatunk a Nyíregyházi Vadasparkba is. Szép és meghatározó élmény lenne, ha több generáció együtt tudna a pócsi Istenszülő Kegyképénél hálát adni egymásért! Nem titkolt vágyam, hogy mi, akik vasárnaponként együtt imádkozunk, KÖZÖSEN zarándokoljunk az Istenszülőhöz.
  Buzdítom tehát a nagyszülőket, szülőket, unokákat, hogy bátran vágjanak neki a nagy távolságnak, a fizikai fáradalmaknál sokkalta nagyobb élmények várnak mindannyiunkat!
 • A héten névnapjukat, születésnapjukat ünneplő kedves Testvéreket Isten éltesse sokáig és kísérje bőséges áldásával!

Dicsőség Jézus Krisztusnak! - Dicsőség mindörökké!