Hirdetések | 2018. július 8.

2018.07.08

Július 15-én, vasárnap szokott rend szerint lesznek a szertartások:
9:00 Reggeli istentisztelet
10:00 Szent Liturgia

 • Július 15. napon a Szent Liturgiát követően rendkívüli testületi ülést tartunk, melyre szeretettel hívom és várom Képviselőtestületünk tagjait.
 • A GDPR kapcsán e-mail útján kiküldünk egy nyilatkozatot, melyet 30 napon belül várunk vissza. Arról tetszenek nyilatkozni, hogy az e-mail címükre megküldött híreket, leveleket, hirdetéseket továbbra is kapni szeretnék-e vagy sem, illetve hogy e-mail címük kezeléséhez és a Parókia adatbázisában történő nyilvántartásához hozzájárulnak-e vagy sem.
 • A mai Liturgia végén Varga János által kiosztásra kerül egy papír alapú nyilatkozat, amelyet kitöltve kérünk visszahozni és Jánosnak leadni a sekrestyében. Ez a nyilatkozat arról szól, hogy szertartásokon, egyházközségi, parókiai rendezvényeken készült fotókat, videókat a honlapunkon megjelentethetünk. Nincs az ellen kifogás, hogy esetleg látszani tetszenek rajta. Természetesen aki nem járul ehhez hozzá, azt is elfogadjuk illetve bármikor visszavonható, módosítható a már leadott nyilatkozat.
 • Örömmel adom hírül, hogy a Főegyházmegye pályázatán indulva támogatásban részesítették Parókiánk pályázatát. Szeptember 8-9. között a Máriapócsi Nemzeti Kegyhely Kisboldogasszony napi búcsúján, 48 fővel minimális önerő ráfordítással tudunk részt venni.
  Kérem, már most készüljünk lelkileg és egyéb programokkal való ütközés elkerülése végett fizikailag is erre az élményekkel teli máriapócsi zarándoklatra. A programelemeket úgy állítottuk össze, hogy kicsik és nagyok egyaránt élvezzék.
  A zarándoklat alkalmával ellátogatunk a Nyíregyházi Vadasparkba is. Szép és meghatározó élmény lenne, ha több generáció együtt tudna a pócsi Istenszülő Kegyképénél hálát adni egymásért! Nem titkolt vágyam, hogy mi, akik vasárnaponként együtt imádkozunk, KÖZÖSEN zarándokoljunk az Istenszülőhöz.
  Buzdítom tehát a nagyszülőket, szülőket, unokákat, hogy bátran vágjanak neki a nagy távolságnak, a fizikai fáradalmaknaál sokkalta nagyobb élmények várnak mindannyiunkat!
 • A héten névnapjukat, születésnapjukat ünneplő kedves Testvéreket Isten éltesse sokáig és kísérje bőséges áldásával!

Dicsőség Jézus Krisztusnak! - Dicsőség mindörökké!