Hirdetések | 2018. július 1.

2018.07.01

Július 8-án, vasárnap szokott rend szerint lesznek a szertartások:
9:00 Reggeli istentisztelet
10:00 Szent Liturgia

A mai vasárnap perselyadományát az un. Péter fillérek gyűjtésre fogjuk továbbítania Főegyházmegyei Hivatal felé. Köszönjük kedves Testvérek jószívű felajánlásait!
 • Köszönöm mindazoknak, akik fáradtságot, szabadidőt nem kímélve az utóbbi hetekben a Közösségi Ház rendbetételénél dolgoztak. Isten fizesse meg sokszorosan segítségüket! A Közösségi Ház és környezete nagyon szépen alakul, változik, fejlődik.
  Szombaton 17 órakor vecsernyét végzünk templomunkban, ezt követően a megszépült Közösségi Házat tekintjük meg, majd az udvaron szalonnát sütünk, beszélgetünk, borozgatunk vagy sörözünk. Akinek nehézkes a közlekedés, az számíthat rám, szívesen hazaviszem.
  Váljék ez a Ház közösségünk épülésére és szolgáljon mindannyiunk örömére!
 • Örömmel adom hírül, hogy a Főegyházmegye pályázatán indulva támogatásban részesítették Parókiánk pályázatát. Szeptember 8-9. között a Máriapócsi Nemzeti Kegyhely Kisboldogasszony napi búcsúján, 48 fővel minimális önerő ráfordítással tudunk részt venni.
  Kérem, már most készüljünk lelkileg és egyéb programokkal való ütközés elkerülése végett fizikailag is erre az élményekkel teli máriapócsi zarándoklatra. A programelemeket úgy állítottuk össze, hogy kicsik és nagyok egyaránt élvezzék.
  A zarándoklat alkalmával ellátogatunk a Nyíregyházi Vadasparkba is. Szép és meghatározó élmény lenne, ha több generáció együtt tudna a pócsi Istenszülő Kegyképénél hálát adni egymásért! Nem titkolt vágyam, hogy mi, akik vasárnaponként együtt imádkozunk, KÖZÖSEN zarándokoljunk az Istenszülőhöz.
  Buzdítom tehát a nagyszülőket, szülőket, unokákat, hogy bátran vágjanak neki a nagy távolságnak, a fizikai fáradalmaknál sokkalta nagyobb élmények várnak mindannyiunkat!
 • A héten névnapjukat, születésnapjukat ünneplő kedves Testvéreket Isten éltesse sokáig és kísérje bőséges áldásával!

Dicsőség Jézus Krisztusnak! - Dicsőség mindörökké!