Hirdetések | 2018. január 28.

2018.01.29

A héten, két ünnepünk is lesz. Január 30-án kedden, a Három Szent Főpap ünnepe, február 2-án pénteken Gyertyaszentelő Boldogasszony ünnepe. A szertartásokat a hétköznapi ünnepi rend szerint végezzük. A pénteki liturgia végén gyertyát fogunk szentelni.

  • Február 4-én vasárnap a következőképpen alakulnak a szertartások:
    9 órakor Utrenye, majd
    10 órakor Aranyszájú Szent János Liturgiája lesz templomunkban. Ezen Liturgia keretében lesz a betegek kenetének szentségének kiszolgáltatása. Aki szeretne részesülni ebben a szentségben, kérem végezze el szentgyónását, járuljon szentáldozáshoz és imádságos lelkülettel készüljön. Szentgyónásra a pénteki Liturgia után is lesz lehetőség templomunkban.
  • Ma délután zárul az Ökumenikus imahét. Ma 16:00 órai kezdettel szeretettel várunk mindenkit a Pécsi Székesegyházba, ahol igehirdető: Dr. Hafenscher Károly lesz, aki a Magyarországi Evangélikus Egyház Zsinatának lelkészi elnöke, miniszteri biztos.
  • Hittanversenyre felkészítő a "nagymórban" péntekente a 7-es teremben 13:30-14: 30 között, azon gyermekeknek, akik számára ez az alkalalom nem megfelelő a parókián szombatonként 16 órától 17 óráig készülünk a versenyre.
  • Az énekversenyre a különböző korcsoportok követelménye felkerült a Főegyházmegye honlapjára várom a nevezni kívánó gyermekek, családok, felnőttek jelentkezését. Ezzel kapcsolatban örömmel hirdetem, hogy férfikarunk úgy tünik összeáll, de szívesen fogadunk még egy-két jelentkezőt, valamint lehetőség van még női-, illetve vegyes kar indulására is. Családok is nevezhetnek 5 fő létszámhatárig. Közös próbák lesznek, a követelményként szreplő dallamokat, pedig Érsek atya felénekelte, tehát senki se riadjon vissza csodálatos, valamennyiünket gazdagító örömének lehet belőle, csak rajtunk múlik.
  • Kedden a Szent Liturgia után kb. 18 órától illetve szombaton 17 órától kóruspróbát tartunk a nagy hittanteremben a Parókián.
  • A héten névnapjukat, születésnapjukat ünneplő kedves Testvéreket Isten éltesse sokáig és kísérje bőséges áldásával!

Dicsőség Jézus Krisztusnak! - Dicsőség mindörökké!