Hirdetések | 2018. augusztus 29.

2018.08.29

Szeptember 2-án, vasárnap szokott rend szerint lesznek a szertartások:
9:00 Utrenye
10:00 Szent Liturgia
Ezen a Szent Liturgián áldásban részesülnek a tanévkezdő pedagógusok, diákok, hallgatók, iskolások, óvodások. Az új iskolatáskákat, tolltartókat senki se felejtse otthon!

  • Hirdetem a kedves Testvéreknek, hogy szeptember 1-én, 18 órai kezdettel Vecsernyét végzünk templomunkban, valamint szeptember 2-án, 18 órakor szintén Vecsernyét végzünk.
  • Hirdetem a képviselőtestület tagjainak, hogy szeptember 3. napján, 18 órai kezdettel az Alajos u. 2/2. szám alatti Xavéri Szent Ferenc Görögkatolikus Közösségi Házban képviselőtestületünk rendes ülést tart, melyre szeretettel hívom és várom a kedves képviselőtestületi tagokat! Megjelenésükre feltétlenül számítok, aki valamilyen oknál mégsem tud jelen lenni kérem, jelezze!
  • Örömmel hirdetem, hogy 2018. szeptember 16-án, vasárnap lesz egyházközségünk Családi napja, melynek keretében szeretett elődöm, Bodogán László atya hálaadó Szent Liturgiát mutat be az elmúlt 25 esztendő kegyelmi ajándékaiért 10 órai kezdettel templomunkban, majd közös ebédre várjuk a kedves Testvéreket a Xavéri Szent Ferenc Közösségi Házba.
    Imádkozzunk közösen ebben jubileumát ünneplő László atyáért, a közös ünnepért, egymásért, hogy a Jóisten áldja meg együttlétünket és fordítsa azt akarata szerint lelki javunkra.
    Szeretettel kérjük a kedves Testvéreket, hogy ki-ki lehetőségeihez mérten, a maga módján járuljon hozzá az együttlét fényének emeléséhez. Részleteket Varga Jánossal lehet egyeztetni. László atya számára közös ajándékkal készülünk, aki szeretne hozzájárulni forduljon Varga Jánoshoz ebben az ügyben is.
  • Várakozással hirdetem, hogy 2018. október 27. napjára Püspökszentlászló környékén és területén szervezünk zarándoklatot görögkatolikus férfiak számára, mely szombaton, 10 órakor kezdődik és késő délutánig tart, de az estét még Püspökszentlászlón töltjük. A zarándoklat cca. 10 km-es távot ölel fel, imádsággal, gyönyörű környezettel. Ezt követően terveink szerint lesz: közös vacsora, tanúságtétel, személyes beszélgetések tábortűz mellett, másnap közös Szent Liturgia, majd reggeli és a Püspökszentlászlói Kastély vezetéssel történő megtekintésére lesz lehetőség. A tábor plakátja, melyet a héten e-mail útján is megküldtem honlapunkon, facebook oldalunkon megtalálható. Kérem, már most tervezzünk a programmal, írjuk be naptárainkba.
  • A héten névnapjukat, születésnapjukat ünneplő kedves Testvéreket Isten éltesse sokáig és kísérje bőséges áldásával!

Dicsőség Jézus Krisztusnak! - Dicsőség mindörökké!