Hirdetések | 2018. augusztus 19.

2018.08.19
Szent István, apostoli király
Szent István, apostoli király

Augusztus 26-án, vasárnap szokott rend szerint lesznek a szertartások:
9: 00 Utrenye
10: 00 Szent Liturgia
17 órakor Kaposváron lesz Szent Liturgia

  • Hirdetem a kedves Testvéreknek, hogy augusztus 20-án, Szent István apostoli király ünnepén 10 órakor lesz templomunkban Szent Liturgia.
  • Örömmel adom hírül, Parókiánk várja a táborozni kívánó gyermekeket augusztus utolsó, 27-ével kezdődő hetében. A tábor részletei és a jelentkezéssel kapcsolatos információk honlapunkon elérhetőek. Erre az utolsó turnusra augusztus 22. nap, 16 óráig van lehetőség jelentkezni.
  • Örömmel hirdetem, hogy 2018. szeptember 16-án, vasárnap lesz egyházközségünk Családi napja, melynek keretében szeretett elődöm, Bodogán László atya hálaadó Szent Liturgiát mutat be az elmúlt 25 esztendő kegyelmi ajándékaiért 10 órai kezdettel templomunkban, majd közös ebédre várjuk a kedves Testvéreket a Xavéri Szent Ferenc Közösségi Házba.
    Imádkozzunk közösen ebben jubileumát ünneplő László atyáért, a közös ünnepért, egymásért, hogy a Jóisten áldja meg együttlétünket és fordítsa azt akarata szerint lelki javunkra.
    Szeretettel kérjük a kedves Testvéreket, hogy ki-ki lehetőségeihez mérten, a maga módján járuljon hozzá az együttlét fényének emeléséhez. Részleteket Varga Jánossal lehet egyeztetni.
  • Várakozással hirdetem, hogy 2018. október 27. napjára Püspökszentlászló környékén és területén szervezünk zarándoklatot görögkatolikus férfiak számára, mely szombaton, 10 órakor kezdődne és késő délutánig tartana, de az estét még Püspökszentlászlón töltenénk. Kérem, már most tervezzünk a programmal, írjuk be naptárainkba.
  • A héten névnapjukat, születésnapjukat ünneplő kedves Testvéreket Isten éltesse sokáig és kísérje bőséges áldásával!

Dicsőség Jézus Krisztusnak! - Dicsőség mindörökké!