Hirdetések | 2017. szeptember 3.

2017.09.03
 • Mához egy hétre, szeptember 10-én vasárnap a szokott rend szerint lesznek:
  9 órakor Reggeli Istentisztelet
  10 órakor Aranyszájú Szent János Liturgiája
 • Szeptember 8-án, pénteken Kisboldogasszony ünnepe lesz. A Szent Liturgia 18.00 órakor kezdődik.
 • Szeptember 9-én 18:30 órai kezdettel Harkányban lesz Szent Liturgia.
 • 2017. szeptember 14-én a Xavéri Szent Ferenc templomban (Pécs, Alkotmány u.) Szíriába tett látogatásáról, az ott szerzett tapasztalatairól tart előadást Kocsis Fülöp érsek-metropolita 18 órai kezdettel.
  Az előadás előtt 17:00 órai kezdettel az Alkonyati zsolozsmát (vecsernyét) imádkozzuk közösen a Főpásztor vezetésével. Jó előre hirdetjük, hogy tudjuk betervezni programjaink közé ezt is. Bízunk benne, hogy az egyházi év és a tanév legelején egy tartalmas, késő délutánt és estét tölthetünk együtt.
 • Szentkúton 2017. szeptember 23-án tartják a görögkatolikusok búcsúját.
  A program:
  8.30-tól gyóntatás
  10.15 Katekézis dr. Papp Miklós atya által
  11.00 Szent Liturgia majd körmenet
  14.00 Paraklisz
  Szeretném buzdítani a kedves Testvéreket menjük közösen Szentkútra. Kérem, aki szeretne jönni szeptember 3-án iratkozzon fel a sekrestyében vagy jelezze e-mailben a parókia e-mailcímén. Szép lenne, ha egy busznyian el tudnánk menni, egymás közt is apostolkodjunk az ügy érdekében.
  Az autóbusz költsége 40 fő zarándok esetén: 7800 Ft/fő, ha ettől többen leszünk a buszköltség arányosan csökken.
  A ferences atyákkal együtt közös ebédre várunk minden zarándokot, a létszám lejelentése miatt, aki tervezi, hogy jön kérem ezért isjelezze.
 • Anyaszentegyházunk házasságot hirdet:
  Kenéz Viktor és Ruszinka Mária házasságot kíván kötni 2017. szeptember 8-án. Hirdettetnek harmadszor. Imádkozzunk a Menyasszonyért és Vőlegényért, hogy ezen a szép ünnepen tett házassági fogadalmukat Isten bőséges áldása kísérje!
  Holnap, szeptember 4-én 18 órára várom azokat a férfiakat az Alajos u. 2/2. udvarán egy kis őszi kertészkedésre, akik szívesen segítenének és időben is belefér ez a napjukba.
  Munkaeszközöket (gereblye, esetleg vesszőseprű, kosár vagy talicska) aki tud erre az időszakra hozzon magával, de korlátozott számban ezek rendelkezésre állnak. Eső esetén a program elmarad.
  A héten névnapjukat, születésnapjukat ünneplő kedves Testvéreket Isten éltesse sokáig és kísérje bőséges áldásával!

Dicsőség Jézus Krisztusnak! - Dicsőség mindörökké!