Hirdetések | 2017. szeptember 10.

2017.09.10
Szeptember 12-én, kedden 18 órára várom azokat a férfiakat az Alajos u. 2/2. udvarán egy kis őszi kertészkedésre, akik szívesen segítenének és időben is belefér ez a napjukba.

 • Mához egy hétre, szeptember 17-én vasárnap a szokott rend szerint lesznek:
  9 órakor Reggeli Istentisztelet
  10 órakor Aranyszájú Szent János Liturgiája
 • Szeptember 14-én, csütörtökön Szent Kereszt felmagasztalásának ünnepe lesz, szeptember 13-án, szerdán 17 órai kezdettel Vecsernyét végzünk templomunkban, utána pedig az ünnepi Szent Liturgia 18: 00 órakor kezdődik.
 • 2017. szeptember 14-én, csütörtökön a Xavéri Szent Ferenc templomban (Pécs, Alkotmány u.) Szíriába tett látogatásáról, az ott szerzett tapasztalatairól tart előadást Kocsis Fülöp érsek-metropolita 18 órai kezdettel.
  Az előadás előtt 17:00 órai kezdettel az Alkonyati zsolozsmát (vecsernyét) imádkozzuk közösen a Főpásztor vezetésével. Szeretettel várunk minden érdeklődőt!
 • Holnap, szeptember 12-én, kedden 18 órára várom azokat a férfiakat az Alajos u. 2/2. udvarán egy kis őszi kertészkedésre, akik szívesen segítenének és időben is belefér ez a napjukba.
  Munkaeszközöket (gereblye, esetleg vesszőseprű, kosár vagy talicska) aki tud erre az időszakra hozzon magával, de korlátozott számban ezek rendelkezésre állnak. Eső esetén a program elmarad. Már szeptember 4-én, hétfőn szépen elkezdtük a munkát, ezúton is nagyon köszönöm a jelenlevők segítségét!
 • A héten névnapjukat, születésnapjukat ünneplő kedves Testvéreket Isten éltesse sokáig és kísérje bőséges áldásával!

Dicsőség Jézus Krisztusnak! - Dicsőség mindörökké!