Hirdetések | 2017. október 8.

2017.10.08

Október 29-én, a Szent Liturgia után közös ebédre várjuk a kedves Testvéreket az Alajos u. 2/2. szám alatt. A Családi nap lehetőséget biztosít az örömteli együttlét mellett, kötetlen beszélgetésekre, ismerkedésre, továbbá hittanos gyermekeink nyári, máriagyűdi táborozásának megörökített pillanatait vetítjuk le. Lehetőség lesz csocsóra biliárdozásra is. 

A gyermekek számára kézműves foglalkozások, a felnőttek számára Orova Csaba a Pécsi Püspöki Főiskola tanára erősít meg minket abban, hogy bármely életkorban kell, lehetséges és szükséges képeznünk magunkat, valamint a Főiskola képzési kínálatából kaphatunk ízelítőt.

 • Szeretettel és örömmel fogadjuk a kedves Testvérek hozzájárulását a családi napi agapéhoz.
  Október 13-án, pénteken 15 órára várom az Alajos utca 2/2. szám alá azokat, akik segíteni tudnak a helyszín berendezésében. Padok, székek pakolása, előtte sepregetés, takarítás.
  A Pálos testvérek rendelkezésünkre bocsátanak a rendezvény idejére sörpadokat és asztalokat, melyeket ezúton is hálás szívvel köszönök. Akinek van ötlete ezen eszközök el- és visszaszállítására vonatkozóan kérem keresse Varga Jánost. Nagy segítséget jelentene, ha ez megoldódna!
  Isten áldása legyen közös együttlétünkön és váljék az valamennyiünk épülésére!
 • Mához egy hétre, október 15-én vasárnap a szokott rend szerint lesznek:
  9 órakor Reggeli Istentisztelet
  10 órakor Aranyszájú Szent János Liturgiája
 • Október szombatjaink 18 órai kezdettel Alkonyati Istentiszteleteket végzünk, kivéve azt a szombatot, amikor Harkányban mutatok be Szent Liturgiát.
 • Szombaton 17 órai kezdettel ministráns hittan lesz. Az első alkalom október 14-én lesz.
 • Kialakult a hittanórák rendje. A parókiai hittanórák az október 10-én 17 órától ovis hittan, október 12-én 17 órától alsós korcsoport hittanórája, október 13-án pénteken13.30-tól a Szent Mórban felsős hittan. Ide várom a Szent Margitos gyermekeket is, akik ha 13.20-kor várnak a portán akkor viszem őket autóval és onnan tudnak tovább menni a Nagy Lajos Gimnáziumba cserkészetre.
 • Október hónap szerdáin és péntekein 18 órai kezdettel Parakliszt végzünk az Istenszülő tiszteletére.
 • A héten névnapjukat, születésnapjukat ünneplő kedves Testvéreket Isten éltesse sokáig és kísérje bőséges áldásával!

Dicsőség Jézus Krisztusnak! - Dicsőség mindörökké!