Hirdetések | 2017. október 29.

2017.10.29

November 1-én, 17 órai kezdettel Szent Liturgiát végzünk templomunkban, mely után panachidában is megemlékezünk elhunyt szeretteinkről. Ezen felül egyéni kérésre szívesen kimegyek ezekben a napokban a sírokhoz is imádkozni. Ennek érdekében az ismert elérhetőségek valamelyikén vagy személyesen kell időpontot egyeztetni.

 • November 5-én több, lelki épülésünkre szolgáló programot ajánlok a kedves Testvérek figyelmébe:
  - A XIII. Harkányi Szabadegyetem keretében 18.30 órai kezdettel A magyarság lelki harca témában beszélgetés lesz Kocsis Fülöp érsek atyával és Bogárdi Szabó István református püspökkel, 19.30 órai kezdettel pedig énekes vecsernye a Szent Efrém Férfikar közreműködésével. Akinek kedve, lehetősége van, vegyen részt a programon. Négy személyt én is el tudok vinni Harkányba.
  - A Pálos testvérek november 5-én, 18 órai kezdettel tartják templombúcsújuk alkalmából szent miséjüket, melynek keretében Porpáczy Attila görcsönyi plébános atya tanítja prédikációjában a kedves testvéreket.
 • November 9-én, Máriabesnyőn leszek papi rekollekción, ezért a parókiális hittan elmarad. Ezen a napon 18 órai kezdettel az Iparkamara nagytermében, Pécs, Majorossy I. u. 36. szám alatt Dr. Papp Miklós görögkatolikus paptestvérem tart előadást. Szeretettel ajánlom a testvérek figyelmébe. A téma: A döntés lesz.
 • Karácsonyi böjtünk első napján, november 15-én szerdán 18 órai kezdettel a Magtár Látogatóközpontban a Szabadegyetem előadásai keretében Döntés és cselekvés témában Udvardy György püspök atya és Papp Miklós görögkatolikus pap tart előadást.
 • November 22-én, szerdán 17 órai kezdettel az Alajos u. 2/2 szám alá várom a kedves Testvéreket, ez a tavaly megkezdett Biblia-kör folyatatásaként egy induló alkalom lenne, mely ezen alkalommal a böjt és az imádság témát dolgozná fel. Vendégünk lesz: Porpáczy Attila görcsönyi plébános atya.
 • Ismét hívok mindenkit adventi koszorú készítésre november 18-án, szombaton 14 órai kezdettel az Alajos u. 2/2 szám alá. Az elkészült koszorúkat a templomban megáldjuk.
 • A héten névnapjukat, születésnapjukat ünneplő kedves Testvéreket Isten éltesse sokáig és kísérje bőséges áldásával!
 • Mához egy hétre, 2017. november 5-én, vasárnap a szokott rend szerint lesznek a szertartások:
  9 órakor Utrenye
  10 órakor Aranyszájú Szent János Liturgiája

Dicsőség Jézus Krisztusnak! - Dicsőség mindörökké!