Hirdetések | 2017. október 22.

2017.10.24

Egyházközségünk családi napja 2017. október 29. napján kerül megrendezésre.

Program

10.00 Szent Liturgia keretében adunk hálát egyházközségünkért és kérjük családjaink életére, munkájára a továbbiakban is a Gondviselő Isten áldását, Liturgia után közös ebédre várjuk a kedves Testvéreket az Alajos u. 2/2. szám alatt. A Családi nap lehetőséget biztosít az örömteli együttlét mellett, kötetlen beszélgetésekre, ismerkedésre, továbbá hittanos gyermekeink nyári, máriagyűdi táborozásának megörökített pillanatait vetítjük le. Lehetőség lesz csocsóra biliárdozásra is. A gyermekek számára kézműves foglalkozások lesznek. A családi nap, valamint az ebéd is ingyenes.
Szeretettel és örömmel fogadjuk a kedves Testvérek hozzájárulását a családi napi agapéhoz.
Október 27-én, pénteken 15 órára várom az Alajos utca 2/2. szám alá azokat, akik segíteni tudnak a helyszín berendezésében. Padok, székek pakolása, előtte sepregetés, takarítás.
A Pálos testvérek rendelkezésünkre bocsátanak a rendezvény idejére sörpadokat és asztalokat, valamint a Pécsi Egyházmegye 100 db széket, melyeket ezúton is hálás szívvel köszönök. Akinek van ötlete ezen eszközök el- és visszaszállítására vonatkozóan, kérem keresse Varga Jánost. Nagy segítséget jelentene, ha ez megoldódna!
Isten áldása legyen közös együttlétünkön és váljék az valamennyiünk épülésére!

 • Október szombatjaink 18 órai kezdettel Alkonyati Istentiszteleteket végzünk, kivéve azt a szombatot, amikor Harkányban mutatok be Szent Liturgiát.
 • Október hónap szerdáin és péntekein 18 órai kezdettel Parakliszt végzünk az Istenszülő tiszteletére.
 • Szeretettel hívom a kedves Testvéreket október 25-én, szerdán, 18 órai kezdettel kezdettel a Székesegyházban Szent Mór, a Pécsi Egyházmegye társvédőszentjének napján tartandó ünnepi szentmisére, melyetExcellenciás és Főtisztelendő Bábel Balázs kalocsa-kecskeméti érsek úr mutat be, valamint
  október 26-án 18 órai kezdettel a Székesegyházban bemutatandó szentmisére, melyet követően a püspöki katekézis folytatódik a Kőtárban melynek keretében Udvardy György püspök atya tanít minket. Ezen a szerdán a Szekszárdi Plébánián lesz egy fontos összejövetel, melyen hivatalból jelen kell lennem, így nem lesz Paraklisz.
 • Mához egy hétre, október 29-én vasárnap a szokott rend szerint lesznek:
  9 órakor Paraklisz
  10 órakor Aranyszájú Szent János Liturgiája
 • A héten névnapjukat, születésnapjukat ünneplő kedves Testvéreket Isten éltesse sokáig és kísérje bőséges áldásával!

Dicsőség Jézus Krisztusnak! - Dicsőség mindörökké!