Hirdetések | 2017. augusztus 20.

2017.08.20


Egyházközségünk új ingatlannal, egyben új lehetőségekkel gazdagodott (Pécs, Alajos utca 2/2.).

 • Mához egy hétre, augusztus 27-én vasárnap a szokott rend szerint lesznek:
  9 órakor Reggeli Istentisztelet
  10 órakor Aranyszájú Szent János Liturgiája
  Mint minden hónap utolsó vasárnapján 17 órai kezdettel Kaposváron is lesz Szent Liturgia.
 • Augusztus 21-én meglátogatnak minket a kedves testvérek a Hajdúszoboszlói Görögkatolikus Parókiáról. 17 órától templomunkban Szent Liturgián imádkozhatunk velük közösen, előtte 16 órától a Parókián agapéval várjuk őket. Akinek lehetősége van kérem legyen jelen és örüljünk együtt az építő jellegű találkozásoknak, beszélgetéseknek.
 • 2017. szeptember 14-én a Xavéri Szent Ferenc templomban (Pécs, Alkotmány u.) Szíriába tett látogatásáról, az ott szerzett tapasztalatairól tart előadást Kocsis Fülöp érsek-metropolita 18 órai kezdettel.Az előadás előtt 17.00 órai kezdettel az Alkonyati zsolozsmát (vecsernyét) imádkozzuk közösen a Főpásztor vezetésével. Jó előre hirdetjük, hogy tudjuk betervezni programjaink közé ezt is. Bízunk benne, hogy az egyházi év és a tanév legelején egy tartalmas, késő délutánt és estét tölthetünk együtt.
 • Végül egy örömteli hírt szeretnék megosztani a kedves Testvérekkel: Egyházközségünk új ingatlannal, egyben új lehetőségekkel gazdagodott, a Magyarországi Metropóliai Egyház (azaz a Főegyházmegye) tulajdonába került az Alajos u. 2/2. szám alatti ingatlan, mely terveink szerint a pasztoráció újabb színtere lesz és az Evangélium örömhírének mind teljesebb megélésére ad majd teret közösségünk számára. Az új ingatlannal kapcsolatos átalakításokhoz és kivitelezésekhez kérem, a kedves testvérek segítségét együttgondolkodásban és imádságban, hogy jó sáfár módjára kamatoztatni tudjuk a ránk bízott talentumokat, valamint, hogy munkálkodásunkat a Mennyei Atya áldása kísérje. A Liturgia után az érdeklődők számára Varga János vezetésével lehetőség lesz megtekinteni az ingatlant.
 • Anyaszentegyházunk házasságot hirdet:Kenéz Viktor és Ruszinka Mária házasságot kíván kötni 2017. szeptember 8-án. Hirdettetnek először.A héten névnapjukat, születésnapjukat ünneplő kedves Testvéreket Isten éltesse sokáig és kísérje bőséges áldásával!

Dicsőség Jézus Krisztusnak! - Dicsőség mindörökké!