Hirdetés | 2017. március 26.

2017.03.26

Nagyböjt szerdáin és péntekjein este 18-tól az Előszenteltek Liturgiáját végezzük. Kérjük a kedves testvéreket, hogy minél többen jöjjünk ezekre a közös imádságokra, hogy a személyes készületünk mellett közösségünkben együtt is készülhessünk a Feltámadás ünnepére.


  1. Közeledik az adóbevallások ideje. Aki teheti, kérjük, ajánlja egyik 1 %-át a Katolikus Egyháznak, a másik 1 %-ot pedig parókiánk alapítványának. Hátul, az újságos asztalon kitöltött papírokat is találunk. Köszönjük a felajánlásokat.
  2. Hramotás szombat április 1-ére esne amikor Máriapócson leszünk hittanversenyen az Egyházközségünket képviselő gyermekekkel, ezért pénteken az Előszentelt Áldozatú Liturgia után végezzük el a pannachidát elhunytjaink lelkiüdvéért.
    Fontos változás továbbá, hogy március 31-én, pénteken 14 órai kezdettel kezdjük az Előszenteltek Liturgiáját, mely után a pannachidát végezzük, mert utána indulunk Máriapócsra a gyermekekkel.
  3. A Katolikus Püspöki konferencia kérésére tartós élelmiszergyűjtést szervezünk a mi parókiánkon is március 19. és 26. között. Aki teheti, kérjük, ilyen módon is támogassa rászoruló testvéreinket.
  4. Szeretettel értesítem a kedves Testvéreket, hogy a kispapok Damaszkuszi Szent János Önképző Köre különleges kéréssel fordult hozzánk, Pécsi Egyházközséghez. Kérik, hogy aki teheti támogassa anyagi felajánlásával a teológus hallgatók kulturális tevékenységének megvalósulását. A felajánlásokat a jövő vasárnap a sekrestyében lehet megtenni, zárt borítékban, melyre kérem ráírni, hogy "kispapok részére felajánlás".
  5. 2017. április 2. vasárnap 10 órakor kezdődő Szentmisét Főtisztelendő Szép Attila mutatja be templomunkban. Ezen a vasárnapon Utrenye nem lesz.

Dicsőség Jézus Krisztusnak! - Dicsőség mindörökké!