Hirdetés | 2017. június 4.

2017.06.04
 • Jövő héten a Liturgia és az Utrenye szokott időben lesz
  9 órakor Reggeli Istentisztelet
  10 órakor Aranyszájú Szent János Liturgiája
 • Hittanos gyermekeink számára 2017. augusztus 7-9. között Máriagyűdre szervezünk hittantábort.
  Igyekszünk úgy összeállítani a programot, hogy minden korosztály számára élmény legyen.
  Eddig ez körvonalazódik:
  Máriagyűdön a Zarándokszálláson lenne a táborhelyünk.
  A Máriagyűdi Kegytemplomban minden reggel imádsággal indítanánk a napot és Szent Liturgiával zárnánk, ahol az arra érett gyermekek ministrálnának. Napi program lenne kántorunk és parókusunk bevonásával görögkatolikus dallamvilágunkkal való ismerkedés.
  A tábor első napján a helyi Plébános atya vezetésével megismerkednénk a siklósi római katolikus templommal, majd megtekintenénk a SIKLÓSI VÁRAT, ahol vezetett várlátogatáson, majd rendhagyó történelemórán vennénk részt.
  A tábor második napja csöppnyi lelki nap lenne. A máriagyűdi Csodabogyó tanösvényt járnánk végig, mely 2,5 km hosszú és 22 ismertetőtábla van elhelyezve az útvonalon. Közben görögkatolikus énekeket tanulnánk, egy elmélkedés lenne a nap csúcspontja, melynek témája a család. Jézus családja-Mi családunk. Délután a Nagyvarsányi szoborparkot tekintenénk meg.
  Harmadik nap a Siklósi Termálfürdőben töltenénk a nap nagy részét, majd Máriagyűdre visszaérkezve hálát adnánk egy Szent Liturgián az együtt töltött időért, egymásért és indulnánk vissza, Pécsre.
  A pontos és végleges programot később hirdetem.
  Imádságainkban kérem, már most hordozzuk ezt a szándékunk szerint építő jellegű, testet -lelket feltöltekeztető együttlétet!

Dicsőség Jézus Krisztusnak! - Dicsőség mindörökké!