Hirdetés | 2017. június 18.

2017.06.18

Jövő héten vasárnap a Liturgia és az Utrenye szokott időben lesz9 órakor Reggeli Istentisztelet10 órakor Aranyszájú Szent János Liturgiája

  • 2017. június 24-én, szombaton lesz Keresztelő Szent János születésének ünnepe. A Szent Liturgia 17 órakor kezdődik, mely után, azokkal akik szeretnének a harkányi búcsú szombati programjaira jönni, el tudunk utazni a Harkányba.
    A Görögkatolikus Egyház hagyománya szerint Keresztelő Szent János születésének napján kerül sor a gyógyfüvek megáldására, mely szentelmények által sok kegyelmet nyerhetünk. Aki szeretne gyógynövényt szenteltetni, az kérem szombaton hozza el a kis csokorba kötött vagy kosárba rendezett gyógynövényeket, melyet a Szent Liturgia végén megáldunk.

  • Harkányban 2017. június 23-25. között tartják a Jézus Szíve búcsút, melynek keretében 2017. június 23-án, pénteken 19 órától Papp Lajos szívsebész professzor tart előadást, " Istenem, Istenem, miért hagytál el engem? 2017. június 24-én 14 órától szintén programokkal várják az érdeklődőket. Kérem, aki szeretne menni, de az eljutása nem megoldott jelezze szándékát a sekrestyében vagy a Parókia e-mail címén. Igény esetén mikrobusszal, szervezetten megyünk mind a pénteki előadásra, mind a szombat délutáni programokra. A programokról bővebb információ a plébánia honlapján található.
  • Tájékoztatom a kedves testvéreket, hogy 2017. augusztus 7-9. között hittanos gyermekeink számára Máriagyűdre tábort szervezünk, mellyel kapcsolatban konkrét programokat később hirdetünk. A Hajdúdorogi Főegyházmegyéhez pályázatot nyújtottunk be a költségek támogatására, valamint hittanosaink számára játszótér kialakítására szintén pályázatot nyújtottunk be a Főegyházmegyéhez. Kérem szándékainkat, terveinket hordozzuk imádságainkban és kérjük rá Mennyei Atyánk áldását!

Dicsőség Jézus Krisztusnak- Dicsőség mindörökké!