Hirdetés | 2017. április 9.

2017.04.09

Szeretettel emlékeztetem a kedves Testvéreket egyházunk parancsára, mely szerint: " Évente gyónjál és legalább húsvéti időben áldozzál!" Szívesen állok rendelkezésre, konkrét időpontot megbeszélve telefonos időpont egyeztetéssel vagy itt a templomban a szertartások előtt és után.

  • Közeledik az adóbevallások ideje. Aki teheti, kérjük, ajánlja egyik 1 %-át a Katolikus Egyháznak, a másik 1 %-ot pedig parókiánk alapítványának. Hátul, az újságos asztalon kitöltött papírokat is találunk. Köszönjük a felajánlásokat.
  • Ismét van lehetőség sárga csekken támogatni parókiánk működését. Akiknek így egyszerűbb ezt megtenni postai úton, az újságos asztalról tudnak vinni. Köszönünk minden támogatást.
  • 2017. április 29-én, szombaton egy testi-lelki "karbantarást" elősegítő, kisgyermekekkel is teljesíthető, túrázós, együttlétre hívjuk a kedves Testvéreket! Részletes programot a későbbiekben ismertetem. A dátumot viszont kérem már most írjuk be naptárainkba.
  • A Nagyheti és Húsvéti szertartások rendjét az újságos asztalról elvihetjük, így mindenről tudunk pontosan tájékozódni.
  • A Budapesti Helynökség is szervez központi programokat, melyre várnak minket is. A programok még előkészítő stádiumban vannak. A konkrét időpontok kijelölése előtt kérnek tőlünk visszajelzést. A programokat most ismertetem, de a honlapunkon a www.gorkatpecs.hu-n megtekinthető, a Helynökségi programok májusban cím alatt.
    Kérem a szervezők munkáját segítve, Fényeshétig e-mailben a honlapunkon található e-mail címre jelezni szíveskedjenek ki, melyik programra szeretne jönni, melyik időpont lenne megfelelő számára.

Dicsőség Jézus Krisztusnak! - Dicsőség mindörökké!