Helynökségi programok májusban

2017.03.26

Kedves Testvérek!
Az alábbi programok még előkészítő stádiumban vannak, ezért is számítanak a reakcióinkra.

Május 13. Családi nap Csepelen. Tavaly igen szép élményekkel gazdagodtunk itt. Kifejezetten kérnék visszajelzést mindenkitől, hogy bekapcsolódna-e a helynökség közös családi napjába.

Ezen a napon van Máriapócson a gyerekbúcsú, amire ritkán szoktunk menni. Felmerült ezért, hogy a helynökség is szervezzen egy gyerekbúcsút, ám a pócsi rendezvénnyel még véletlenül sem konkurálva. Ezért is javasolnám május 28-át, tartalék esetre a következő hétvégét. Helyszínnek az Ida utcát javasolom, két okból is. A gyereknapi programok a közeli Városligetben könnyen elérhetőek, másrészt laticeles szállással kombinálva esti program is szervezhető lenne, ami felkeltheti a kalandvágyat is sokakban.

Kérem a kedves Testvéreket e-mailben visszajelezni szíveskedjenek, hogy a Családi napon május 13-án és/vagy 28-án, vagy azt követő hétvégén mely családok vennének részt szívesen a központi programokon?

Örömmel lennénk jelen mindkét eseményen. A gyerekbúcsúval kapcsolatban kérem azt is jelezzék, hogy a május 28. vagy a június 4. lenne ideálisabb időpont.

Visszajelzést várva, szeretettel buzdítok mindenkit a közös együttlétekre:

Gábor atya