Adományozási lehetőség a templomunk és szolgálatunk fenntartására

2020.05.04

Az elmúlt hetek távolsága és a közvetítéseken keresztül átjövő imádságok mellett hiányzik mindannyiunknak a személyes találkozás.

Minden kedves Testvérünknek köszönjük az idei esztendőben is nyújtott támogatásotokat mind imádsággal, mind buzdító szavakkal, mind pedig az anyagi jelenléttel.

Most is tudnunk kell, hogy a templom és közösségének élete folyamatosan megy és mennie kell, viszont az ehhez szükséges anyagi forrásokat az elmúlt hetekben nehezen tudtuk előteremteni. 

Éppen ezért nem tervezett különleges helyzetben a - saját családi körülmények lehetőségeit maximálisan tiszteletben tartva - nagy szeretettel és tisztelettel kérünk Mindenkit, hogy amit az elmúlt időszakban a templomunk és szolgálatunk fenntartására szántak volna, ha van rá mód, azt átutalással megtehetik. (CIB Bank 11100207-19942157-36000001)

Hálás szívvel köszönjük a segítségeket, és kívánjuk, hogy mindannyian leginkább lélekben, személyes újjászületésben, s a földi boldogsághoz szükséges anyagi biztonsággal éljük meg ezt az időszakot!