HÍREK

Június 9-én, Pünkösdvasárnap a Szent Liturgia után, közös ebédre és Családi Napra hívjuk és várjuk a kedves Testvéreket a közösségi házunkba (Pécs, Alajos u. 2/2.).

Május 26-én, vasárnap a szokott időben lesznek a szertartások:
9:00 Paraklisz az Istenszülő Szűz Mária tiszteletére
10:00 Szent Liturgia (Húsvét utáni 5. vasárnap)
Ma este 18 órától vecsernye lesz templomunkban.

A mai perselyadományokat a papnevelés szándékára továbbítjuk. Kérem, a testvérek imádságait mind a felszentelt áldozópap testvéreimért, mind az egyházi rend szentségében részesült és a későbbiekben részesülő ifjakért. Ma a hivatások vasárnapján és a többi napon is nagy-nagy szükségünk van az imádságokra.

A Katolikus Püspöki Konferencia Pünkösdvasárnapig bezárólag gyűjtést hirdet a Srí lankai keresztény áldozatok családjainak megsegítésére és a károsodást szenvedett templomok helyreállításának támogatására. Köszönettel fogadjuk az adományokat személyesen vagy átutalással is az erre elkülönített számlaszámon, amit a hirdetőn és a honlapon...

Ezúton köszönöm meg a lejárt megbízatású képviselőtestület áldozatos munkáját, mellyel mind parókiánk, mind a Hajdúdorogi Főegyházmegye számára nagy szolgálatot tettek, Isten jutalmazza meg bőségesen őket. Tisztelettel Kérem továbbá, hogy az új képviselőtestület felállásáig lássák el tisztségüket.

Szeretettel hirdetjük, hogy tegnap érkezett a bátai Szent Vér-ereklye templomunkba, így a heti szertartás rend eltérőbb és sűrűbb lesz: