HÍREK

Március 25-én Virágvasárnap a következőképpen alakulnak a szertartások:
9 órakor Utrenye, majd
10 órakor Nagy Szent Bazil Liturgiája lesz templomunkban.
15 órától gyóntatás majd Szent Liturgia Siklóson.

Szeretettel hívunk mindenkit a Sant'Egidio közösség által szervezett ökumenikus imádságra, amely során megemlékezünk azokról a keresztény/keresztyén vértanúkról, akik a XX. században és napjainkban életüket áldozták az Evangéliumért.

Március 14-én, 18 órai kezdettel Krétai Szent András bűnbánati nagy kánonját végezzük. Szeretettel várunk mindenkit erre az évente csak egyszer végzett szertartásra.

Örömmel adom hírül hogy az Országos Hit-és erkölcstan versenyen csapatunk I. helyezést ért el. Csapattagok: Érsek Boglárka, Vas Domonkos, Zajácz Veronika. Osztott első hely született, a Nyíracsádi Parókia csapatával. A maximális 125 pontból mindkét csapat egyetlen pontot veszített. Köszönjük az értünk mondott imádságokat!

Örömmel adom hírül, hogy az Országos Liturgikus énekversenyen a Női Kar különdíjas, a Férfi Kar II. helyezett lett. Sajnos nem tudtam jelen lenni a megmérettetésen, de az a hír járja zengett a kápolna a Férfi Kar énekétől. Női Karunk csapattagjai: Horváth Jánosné, Sziliné Gáll Anna, Tóth Anett, Zseltvai Zsuzsa, útviszonyok miatt távol maradó tag:...

2018. március 4-én, vasárnap a következőképpen alakulnak a szertartások templomunkban:9:45 órai kezdettel szentmise lesz templomunkban, melyet a pálos testvérek közül Mátyás János Mihály atya mutat be.
A mai perselyadományt a katolikus iskolák javára továbbítjuk.

Szombaton volt az Egyházmegyei hittanverseny Hajdúdorogon. Nagy örömünkre az 5-6. osztályos korcsoportban Érsek Boglárka, Vas Domonkos és Zajácz Veronika 2. helyezést ért el, így bejutottak a Metropóliai döntőbe, ami március 3-án lesz Máriapócson. Imádkozzunk értük!