HÍREK

December 6-án, szerdán 18 órakor kezdődik az ünnepi Szent Liturgia, Szent Miklós ünnepén. Várjuk a gyermekeket, hátha templomunkban is elrejt számukra valamit az Müra egykori Főpásztora.

Mához egy hétre, 2017. december 3-án, vasárnap ünnepeljük tempombúcsúnkat, ünnepi szónok:
Dr. Kajtár Edvárd plébános atya lesz.

November 19-én tartja a Magyar Katolikus Egyház Szent Erzsébet napjához kapcsolódóan a gyűjtést a Magyar Katolikus Karitász javára.

November 15-én, kezdődik a karácsonyt megelőző bűnbánati időszak, amelyben felkészülhetünk a karácsony örömének befogadására. Legyen istenszeretetünk, lelki jóságunk és a szent hagyományok szeretete karácsonyi készületünk alapgondolata, mely az ima, böjt és szentáldozás örömét jelenti.

November 8-án, szerdán 17 órai kezdettel Szent Liturgiát végzünk templomunkban, ekkor ünnepeljük Szent Mihály és Gábor főangyalokat és az összes mennyei erőket.

November 1-én, 17 órai kezdettel Szent Liturgiát végzünk templomunkban, mely után panachidában is megemlékezünk elhunyt szeretteinkről. Ezen felül egyéni kérésre szívesen kimegyek ezekben a napokban a sírokhoz is imádkozni. Ennek érdekében az ismert elérhetőségek valamelyikén vagy személyesen kell időpontot egyeztetni.

Október szombatjain 18 órai kezdettel Alkonyati Istentiszteleteket végzünk, kivéve azt a szombatot, amikor Harkányban mutatok be Szent Liturgiát.