HÍREK

Október szombatjain 18 órai kezdettel Alkonyati Istentiszteleteket végzünk, kivéve azt a szombatot, amikor Harkányban mutatok be Szent Liturgiát.

Szeretettel hívjuk a Pécsi Székesegyház Nagycsaládos Egyesület szervezésében megvalósuló "Az értékekre nevelés" című előadásra. Az előadó Dr. Papp Miklós, a Sapientia Hittudományi Főiskola Morálteológia tanszékének vezetője, görögkatolikus lelkész, nős, három gyermek édesapja.

Október 29-én, a Szent Liturgia után közös ebédre várjuk a kedves Testvéreket az Alajos u. 2/2. szám alatt. A Családi nap lehetőséget biztosít az örömteli együttlét mellett, kötetlen beszélgetésekre, ismerkedésre, továbbá hittanos gyermekeink nyári, máriagyűdi táborozásának megörökített pillanatait vetítjuk le. Lehetőség lesz csocsóra biliárdozásra...

A Pécsi Görögkatolikus Egyházközség szeretettel vár a 2017. október 29-én vasárnap ismét megrendezésre kerülő Családi Napjára. Helyszín: Pécs, Alajos utca 2.

A következő szemeszterben az egy gondolati ívet alkotó, egymáshoz is kapcsolódó előadások arra az alapvető kérdésre keresik a választ, hogy miben áll a keresztény életvezetés. Minden alkalommal két előadás hangzik el. A részvétel díjtalan.

Szeptember 14-én, csütörtökön Szent Kereszt felmagasztalásának ünnepén, Fülöp atya előadásán rendkívül élményben volt részünk, mely úgy gondolom kegyelem is egyben.

Szeptember 12-én, kedden 18 órára várom azokat a férfiakat az Alajos u. 2/2. udvarán egy kis őszi kertészkedésre, akik szívesen segítenének és időben is belefér ez a napjukba.